Mine seks måneder i frygt.

Optagelses dage ‘Jagten på det nye kuld’ & Bikini Island finale. 

De sidste to uger, har Christel, Monique, Theis, Philip og jeg været ude og jagte i mange byer, for at finde nogle to nye mulige deltagere til den næste sæson af PH. Det er faktisk med en blandet følelse, at lave det her program… Det er super spændende og sjovt, og det er dejligt at lave noget tv igen. Men, det sgu også lidt mærkeligt at finde nye deltagere, som skal til Mexico, når man allerhelst bare har lyst til at tage med det første fly derned selv. Jeg savner det jo! Varmen, hotellet og spillet. Alt! Så det er ren og skær misundelse… Øv..  Men nu er det nogle nyes tur, til at få den vildeste oplevelse!
Lidt billeder fra dagene: 

  

   

   
 
Jeg kan ikke fortælle helt, hvad ‘Jagten på det nye kuld’ går ud på endnu. Men vi har mødt alle mulige sjove, spændende, skøre, mærkelige og flinke mennesker. Det var fedt at se så mange, forskellige mennesker i hver by. Glæder mig til at vise jer det!

-Jeg brugte rigtig meget tid og energi på programmet, men nu var sidste optagelser i hus. Jeg var til Bikini Island finale, i fredags inde på Penthouse, det var en super god aften med gas på! Det var fedt at de tre drenge, Wetter, Nicki og Christoffer valgte at dele pengene. Nu har jeg jo holdt med Wetter, Nicki og Emma på deres ø, så jeg klappet i hænderne, som en glad julegris da jeg så finalen. Men alt i alt, så havde vi en fed aften på Penthouse!  

    

Nanna har jeg klikket med, lige fra første gang vi så hinanden. ikke tag fejl af hende, hun er den skønneste!

      
 
Hvis i nu gik glip af festen på Penthouse, så er det altså ikke for sent, at komme med ind og feste med os alle. Bikini Island kan feste og drikke ligså meget som Paradisoer, så én fest var altså ikke nok for dem. De holder afterparty D. 16/10 på søpavillonen i Kbh! Jeg skal ikke gå glip af den, så håber der kommer en masse mennesker vi kan feste med. Tryk deltagere HER – Der kommer til at ske en masse! Jeg glæder mig 🙂 
– Knus Nanna C 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine seks måneder i frygt.