Billedgalleri fra ugerne der gik. 

De nye PH deltagere.. Og Patrick?! 

Så er de nye deltagere til Paradise Hotel fundet. lige nu sidder jeg med følelsen af, hold da op, hvor gik denne tid hurtig.. For et år siden, sad jeg dernede på hotellet med en dejlig spænding i kroppen hver dag. Ja, jeg misunder dem bigtime! Jeg håber de nyder hvert sekund, for lige pludselig så skal man hjem igen. Stod det til mig, så lå jeg ikke i min seng på Amager lige nu, der lå jeg ved poolen i Mexico. Øv! Men vi skal alle videre og det nye kuld træder til.  

 
Pigerne, Synes jeg i hvertfald er naturlig smukke. Nogle virker lidt mere rolige og måske lidt generte, hvor nogle slet ikke har låg på. Der er en god blanding.. Dem som jeg nok ville klinge med, og det er helt ud fra førstehåndsindtryk, det er Michelle og Olivia. De virker helt nede på jorden, super søde at hører på. Men lad os nu se, om det forandre sig, når programmet starter til næste år. 

Drengene, ja.. Deres look er sgu ikke helt mig, kan være jeg synes de er flottere når man lærer dem at kende, det sker tit. Helt ligesom sidste år, synes jeg at vores egen Patrick mus tager titlen igen som den flotteste! Men hvis jeg ikke måtte vælge Patrick, så må det være Kasper. Hans øjne er for vilde!  Men der tjekker sikkert, nogle flere flotte fyre ind senere. Jeg glæder mig! 

At Patrick har fået en chance til, det synes jeg er helt fair. Han røg ud på den værst tænkelige måde.. Jeg håber han passer på sig selv og ikke glemmer hvor glatte gulvene kan være.. Kender jeg patrick ret, så er jeg sikker på, han også passer på de andre og minder dem om hvad der kan ske. – Jeg er så misundelig på Patrick, også at han får lov til at være der fra starten af. Kan godt forstå han sagde ja igen! Jeg glæder mig til at se ham og hører om hans tur, selvom han ikke må sige så meget.. Men jeg krydser for at han går hele vejen!  

 
Hvem synes i er flottes eller sødest? Har i allerede nogle favoritter? Lad mig hører! 

– Knus Nanna C

   

4 kommentarer

 • simone

  hej Nanna kan jeg få din mail har nemmelig et par spørgsmål

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • simone

  hej nanna kan jeg få din mail har nemmelig et par spørgsmål om hvordan du havdet det med at blive klippe sådan sammen på tv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie r

  Drengene er ikke lige min stil i år men tror nok mine ynglings piger er de 3 længst til venstre!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Drengene er ikke lige min stil i år men tror nok mine ynglings piger er de 3 længst til venstre!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billedgalleri fra ugerne der gik.