De nye PH deltagere.. Og Patrick?! 

Året der gik + min nytårsaften 

Der er jo ingen tvivl om, at for mit vedkommende, så har 2015 været et år fuld at oplevelser, nye bekendtskaber og selfølgelig en masse fest og farver. Jeg kan ikke komme udenom, at mange af de her ting, det er Paradise Hotel’s skyld. 

Feks, da nogle af os tog afsted til Budapest for at optage, til ‘Paradise All In’  <3 Sjooooov tur! 

 
Det største øjeblik i 2015, det var premieredagen på PH! Det var første gang, at man så sig selv, og endda i en kæmpe biograf. Første gang man mærket spotlightet og den fantastiske spændthed i hele kroppen.. Glemmer det aldrig!  

    
 
Efterfølgende tog det fart, og der skete noget hver dag. Jeg kan ærligt sige, at jeg har elsket det her år! Selfølgelig, der har været nedture, i den grad… Men jeg har bare lært så meget og jeg har udviklet mig! Jeg ved ikke om jeg er blevet, et bedre mennesker, det tror jeg ikke.. Men jeg er blevet et stærkere menneske! Stærkere for mig selv.. Jeg har givet slip, på nogle personer, der har været i mit liv og som jeg elsket/elsker, men jeg begyndte at opdage hvor unfair, de her personer har været overfor en.. Måske har de været tålmodige i mens, at det her  ‘vilde’ liv blev sat igang, men har de støttet en? Nej.. Det tror de.. Mit liv, var negativt i deres øjne og de troede hvordan jeg skulle leve MIT liv..  Har trådt på en, fordi de ved man tilgiver let og aldrig bliver sur, fordi hvis jeg blev sur, så var det ‘ikke den rigtige Nanna’ også var det pludselig min fejl igen.. Og nu har jeg sagt stop! Ligemeget hvor fandens hårdt, som det var/er, så må jeg nød til at vise, at jeg ikke er det ‘lette offer’ at sende skylden på. 

Jeg gav slip på nogle og fik nogle andre ind i mit liv, som jeg ved kun vil det bedste for mig. De støtter mig og jeg støtter dem, ingen negativitet mod hinanden! 

Farvorit øjeblikke for året der gik :  

    
     
    
     

  

   
   
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
   

                        
Og mange mange flere.. Wow! Året der gav mit liv en drejning, lærte mig en masse og fik de bedste venner.. 

Nytårs aften! Den holdt jeg med nogle af mine nærmeste, inde ved kongens Nytorv. Vi fik noget dejligt mad og hygget os helt vildt.. Vi blev lige hurtig smidt ud af nogle vagter, da brandalarmen gik igang, så vi stod en masse masse mennesker udenfor, så kom brandvæsnet og fik styr på det.. Der var en pige, der havde glemt at slukke sit krøllejern også var der gået brand i sengen, op på et af værelserne… Men vi tog det stille og roligt, og alle var stadig i godt humør og grinte af det, selvom det kunne jo gå roligt galt.. Men heldigvis ikke!  

  

  

  

    

  

– Jeg glæder mig til at se, hvad det nye år bringer. Nu gik 2015, rigtig godt for mig.. Så håber 2016, det bliver ligeså godt! Programmet ‘Det nye kuld’ kommer til foråret på TV3play, det ser jeg meget frem til, da det var virkelig sjovt at optage. Hvad ser i frem til? Hvordan var jeres nytår? 

– Knus Nanna C 
 

   

3 kommentarer

 • Virkelig fede billeder 🙂 Fed blog du har, æælsker at snage og læse med hihi 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej!

  Nej, jeg tager det ikke som negativt. Synes også selv, at der er sket meget på ét år, og det mener jeg også selv er i den bedre retning, haha. 🙂

  Knus Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Valerina

  Hold da op hvor du blevet flot efter tiden – Håber ikke du tager det som negativ :/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De nye PH deltagere.. Og Patrick?!