Året der gik + min nytårsaften 

Min oplevelse til Realityaward 2016…

Nu er der gået lidt over en uge, siden jeg var til Realityaward 2016.. Jeg må sige, at det tog mig sørme et par dage, at blive helt frisk igen. Selvom jeg slet ikke har haft tid, til at kunne slappe af. – Jeg så meget frem til Award showet, men mest fordi jeg glædet mig til at se, alle de gode gamle venner. Det var første gang, at jeg så Patrick efter han var kommet hjem fra Mexico, så jeg glædet mig selfølgelig helt vildt til at hører om hans tur (så meget, som han nu må fortælle) både Christel, Theis, Philip, Sasha, Monique, Amalie osv osv var der til Pre party’et, som Mark (Moniques kæreste) og Klaus Snedker  havde stået for. Super flot og lækkert arrangement, hvor vi kunne få lov til at hygge os sammen, med forskellige folk fra forskellige programmer. Heriblandt de nye PH deltagere!  

Kjole fra Trendday

– Jeg var spændt på at møde dem.. Hvordan var de mon?Jeg får  snakket med mange af dem. De gav mig et rigtig godt førstehåndsindtryk, både pigerne og drengene. Jeg faldt hurtig i snak med Michelle, som også var hende, jeg havde det bedste indtryk af, da jeg så deres videoer fra Mexico. Super sød og glad pige. Caroline, var som jeg forstillet mig! Frisk frisk frisk! Hende snakket jeg meget med på Billy, og vi havde en sjov aften sammen. Drengene var også udadvendte, friske og festlige. Jeg har  høje forventinger til årets sæson! 
  
– Selve Awards showet, var rent og skær underholdning! Havde heller ikke forstillet mig andet.. Jeg har nu været inde i ‘Reality gamet’ i et års tid, og har fundet ud af, at det er en skør verden.. Men jeg synes det er skide sjovt! Vi havde nok de bedste pladser, helt foran scenen, jeg synes værterne, Kasper, Stine Kronborg og Gustav, var ekstremt gode. (Kasper H, han skal fandeme have ros! Hold kæft, han var sej som vært) – Jeg blev ekstra happy, da Jonas fra min sæson, dukket op til awarden. Jeg har ikke set ham længe og var meget overrasket over at han kom! Men jeg er så glad for det, ingen tvivl om, han stadig har en kæmpe plads i mit hjerte.  

 
– Alle bliver godt beruset og vi tager videre til afterparty, som er mit ynglings sted og arbejdsplads Billy Booze <3.. Der er altid fyldt med kærlighed derinde og alle er velkommen, hvis de har god energi med sig. Alle har en rigtig festlig aften! Men desværre.. Der er nogle der, ikke kan styre sig, når der kommer alkohol indenbords.. Nogle bliver dramaqueens andre bliver voldelige.. Jeg har læst om alt det drama der har været, og jeg vil sige ærligt.. Jeg havde selv fået meget alkohol, så jeg kan ikke helt huske det eller hvad der rent faktisk skete. Jeg husker en ting, det er jeg ser min chef, blive slået ned. Jeg stod faktisk ved siden af.. Men jeg har valgt at holde mig på afstand, og ikke udtale mig om noget, da det ikke er mit bord.. Jeg er rigtig indebrændt over, at nogle folk ikke kan styre sig! Det ødelægger det for os andre.. Man ser det så tit, og det er så ærgerligt.. Jeg forstår ikke det ikke, og vil heller ikke prøve at forstå det. Jeg håber de skyldige bliver straffet, uskyldige bliver ‘fri’ og dem det er gået ud over, er kommet ovenpå. 

– Jeg havde i hvertfald en dejlig aften, men de skønneste mennesker, nye bekendtskaber og bedste kollegaer!   

    
   

Psssst! – Husk, ‘Jagten på det nye kuld’ det starter snart på TV3play, og i kan godt glæde jer! Det bliver så sjovt. 😉  

  
– Knus Nanna C 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året der gik + min nytårsaften