Min oplevelse til Realityaward 2016...

Ugerne som føltes som en rutschebanetur. 

Uger med mange forskellige slags følelser.. De sidste to uger, har jeg nok været igennem det store følelseregister. Så mange sjove og gode nyheder, som jeg ikke engang kan dele endnu.. Men som jeg glæder mig, helt vildt til at fortælle om. Men udover det, så er der også sket tragiske ting, som jeg stadig prøver at indse at sket. D 26 februar, fik jeg en meget slem besked.. Det har også været overalt på medierne.. Min kære dejlige chef og gode ven, valgte selv at han ville forlade jorden.. Det har taget rigtig rigtig hårdt på mig, og alle mine fantastiske kollegaer på Billy Booze. Det stadig mærkeligt, at komme ned og arbejde og vide han ikke er her mere.. Benjamin, min chef, han havde mange mennesker omkring sig, og det har kunne ses de sidste par uger. Han var meget elsket! Jeg er stolt over min arbejdsplads, at vi har kunne hjælpe hinanden, når vi står på kanten af kanten.. Jeg tænker meget på Benjamins familie og kæreste Julie.. Ingen fortjener at gå igennem dette, men de er simpelhen så stærke.. Det bliver svært at acceptere, vores flok er blevet mindre.. Med alles kærlighed kommer vi igennem det..  

 
Husk på, at selvom jeres venner, familie, bekendte osv osv, går med det største smil på læben, så husk på altid at høre hvordan hinanden har det, der gemmer meget bag facaden.. Pas på jeres omgangskreds <3 

– Men jeg har selfølgelig også haft nogle bedre dage, jeg var til Paradise Hotel 2016 forpremiere i torsdags i Dagmar. Det var en super sjov aften! Jeg elsker det nye cast, de er så sjove og udadvendte. Første afsnit var fedt! Glæd jer.. Det bliver en fed sæson! Måske den bedste? 😉  

 Mit hår fik lige en omgang hos ‘Hair By Johansen’ og neglene blev fikset hos ‘Sheila’s Negle’ 

  
   
  
  
– Paradise Hotel 2016 bliver sendt på TV3 mandag kl 22! 
– Knus Nanna C 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min oplevelse til Realityaward 2016...