Nicklas Hansen taler ud.

Reality-forøgelse i Familien! ROBINSON 2016!

Hej alle sammen! 

– Endelig kan jeg længe sløret for jer.. Jeg deltagere i Robinson 2016! Eller.. Det er en joke.. Men mine bedre halvdele, nemlig min storebror og svigerinde! Jeg har engang, skrevet et indlæg om min bror, som jeg er meget tæt med, omkring min frygt, da han var soldat i Afganistan, det kan i læse lige Her!

Jeg ser helt vildt meget frem, til at se Robinson i år. Jeg ved at det er en hård omgang, så glæder mig til at se de to i action. Min bror har aldrig været så meget til reality, så det er sjovt, at se ham lave tv nu.. Så kan jeg også drille ham lidt 😉  


– Håber i vil følge og støtte dem, som i støttet mig i Ph! 

I kan følge dem på insta: 

@benjanidk / @miiichelehansen 

Se med til efteråret! 

– Knus Nanna C 

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nicklas Hansen taler ud.